Kwalitatief hoogwaardige producten1-3 weken levertijdAchteraf betalenMaatwerk mogelijk

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Bij Robuust Design is het mogelijk om de kliko ombouw volledig zelf samen te stellen. Hieronder beschrijven wij in 7 stappen hoe jij gemakkelijk een kliko ombouw kunt samenstellen:

1. Kies het aantal kliko’s
Je kunt kiezen uit 1, 2, 3 of 4 kliko’s. Mocht je meer kliko’s hebben, kies dan voor meerdere ombouwen. Bijvoorbeeld: een kliko ombouw met 2 deuren sluit aan op een ombouw met 3 deuren, waardoor het lijkt of dit 1 ombouw is. Ook leveren wij maatwerk en kun je vrijblijvend een offerte opvragen. We streven ernaar om vragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

2. Kies het model
Bij Robuust Design kun je kiezen uit drie verschillende modellen, namelijk:

  • Kliko ombouw met deuren
  • Kliko ombouw verrijdbaar met een schuine deksel
  • Kliko ombouw verrijdbaar met een platte deksel

3. Selecteer de containerinhoud
Er zijn diverse formaten kliko’s door heel Nederland, dit varieert van 120 tot en met 1100 liter. Bij elk product is een foto toegevoegd waarop je de standaardformaten van de 120 tot en met 240 liter kliko’s kunt vinden. Wijkt dit formaat af van je huidige kliko’s? Neem contact met ons op om er zeker van te zijn dat je het juiste formaat kliko kiest.

Let op: Zo kies je de juiste containerinhoud
× Je hebt een 240 liter container en je selecteert container inhoud: 140 liter
✓ Je hebt een 240 liter container en je selecteert container inhoud: 240 liter

4. Selecteer de gewenste RAL-kleur
Kies vervolgens de gewenste RAL-kleur. Zwart (RAL 9005) en antraciet (RAL 7016) zijn onze standaardkleuren, buiten onze standaardkleuren is het mogelijk iedere gewenste RAL-kleur te kiezen voor een meerprijs van €40,-. Bekijk hier de lijst met RAL-kleuren.

Het hout wordt in ons dompelbad eerst geïmpregneerd waarnaar het tweemaal gespoten wordt met een zeer hoogwaardige beits voor een optimale dekking en verduurzaming. Let erop dat ook de RAL-kleuren kunnen afwijken van elkaar vanwege verschillende ondergronden waar de (RAL) verf/beits op gespoten of geverfd wordt. Twijfel je over de kleur? Neem gerust contact op voor advies via info@robuustdesign.nl

5. Selecteer de kleur van het beslag
Je kunt kiezen uit zilverkleurige of zwart beslag. Het zilverkleurige beslag is van licht RVS. De matzwarte variant is zwart verzinkt.

6. Selecteer wel of geen gasvering op de deksel
Bij de keuze om géén gasvering te nemen, krijg je aparte deksels met op elke deksel een handgreep. Bij de keuze om wél gasvering te nemen bestaat deksel van de ombouw uit één geheel. Afhankelijk van het aantal kliko’s krijgt de deksel 1 of 2 handgrepen.

7. Selecteer de afwerking van de achterkant van de ombouw
Kies je voor 2 kliko’s of meer? Dan is er een optie om de ombouw met een achterkant te nemen. Dit is vooral fijn als de ombouw niet tegen een muur of iets anders aan komt te staan, hierdoor zijn de kliko’s ook niet zichtbaar van de achterkant. De kliko ombouw voor 1 kliko wordt standaard geleverd met dichte achterkant.