Kwalitatief hoogwaardige producten1-3 weken levertijdAchteraf betalenMaatwerk mogelijk

FAQ

FAQ

Alle veelgestelde vragen op een rij

Inmiddels zijn er diverse formaten kliko’s door heel Nederland. Kliko’s van 120 tot en met 270 liter. Omdat elke container inhoud andere afmetingen betreft, is het van groot belang de juiste kliko ombouw voor jouw containers te kiezen. Voordat je op de bestelpagina jouw kliko ombouw bestelt, zul je de inhoud van de (grootste) containers moeten opgeven.

Bij elk product is een foto toegevoegd waarop je de standaard formaten van de 120 tot en met 240 liter kliko’s kunt vinden. Wijkt dit formaat af t.o.v. van jouw huidige kliko’s? Neem contact op om er zeker van te zijn dat je de juiste formaat kliko-ombouw geleverd krijgt.

Voor zover bij ons bekend zijn er verschillende afmetingen van de 270 liter kliko. Wij raden je aan ervoor te zorgen de afmetingen naar ons toe te sturen om de juiste kliko-ombouw geleverd te krijgen.

De constructie van onze diverse kliko-ombouwen zijn dusdanig afgestemd op elke formaat kliko, dat er géén grotere container inhoud past bij een kleinere opgegeven maat op de bestelpagina.

Jouw kozijnen zijn tuinbeits bruin, de stenen van jouw huis zijn wit of de vloertegels zijn antraciet kleur? Je wilt graag een ombouw die past bij het geheel. Let erop dat kleuren kunnen afwijken van elkaar vanwege verschillende ondergronden waar de (RAL) verf/beits op gespoten of geverft wordt. De meest gangbare kleuren zijn antraciet en zwart. Dit zijn dan ook de kleuren die bijna overal bij passen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij het afleveren van de kliko-ombouw.

Twijfel je over de kleur? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Het is mogelijk om te betalen met: Visa, PayPal, Stripe, MasterCard. Ook is het mogelijk contant te betalen als wij jouw bestelling komen afleveren.

Onderstaand vind je de tarieven die wij hanteren voor verzendkosten per provincie.

Zuid-Holland € 49,00
Noord-Brabant € 59,00
Utrecht € 59,00
Noord-Holland € 69,00
Zeeland € 69,00
Flevoland € 69,00
Gelderland € 69,00
Overijssel € 79,00
Drenthe € 89,00
Friesland € 99,00
Groningen € 99,00
Limburg € 99,00

Vlakke ondergrond
Het is belangrijk dat de ondergrond vlak is waar de kliko-ombouw komt te staan. Dit is essentieel voor de ombouw met deuren. De ombouw op wielen kan eventueel verreden worden op een vaste ondergrond met lichte oneffenheden, maar deze ombouw is ook het gemakkelijkst te gebruiken op vlakke ondergronden.

De doorgang
De kliko-ombouw wordt kant-en-klaar geleverd. Dat wil zeggen dat de ombouw in zijn geheel wordt afgeleverd en de doorgang van bijvoorbeeld een hek of poort minimaal 90 cm breed moet zijn, zodat de ombouw gemakkelijk naar binnen te rijden valt. Afhankelijk van de gekozen grootte, kan het zijn dat de ombouw een draai moet maken naar de (achter)tuin. Ook deze doorgang zal breed genoeg moeten zijn. Het is niet mogelijk de kliko-ombouw te tillen over hekken of poorten. Heb je een breed pad aan de zijkant van jouw huis of komt de kliko-ombouw in de voortuin zonder obstakels? Dan hoef je geen contact op te nemen.

Twijfel je aan jouw doorgang? Stuur een foto van de situatie, zodat wij kunnen beoordelen of het mogelijk is de kliko-ombouw op de juiste plaats af te kunnen leveren.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het is belangrijk dat je eerst contact met ons opneemt.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen naar Robuust Design. Je kunt ook de goederen gratis retourneren in een van onze winkels. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Robuust Design geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Heb je een klacht over Robuust Design? Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Wij doen er alles aan om je een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen in overleg met jou, een zo goed mogelijke oplossing zoeken voor jouw klacht.

Je kunt hier contact met ons opnemen om je klacht aan ons kenbaar maken. Wij behandelen je klacht altijd zo snel mogelijk, zodat je weer een tevreden klant van Robuust Design wordt. Leidt dit niet tot een oplossing, dan kun je vanaf 15 februari 2016 je klacht aanmelden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.