Kwalitatief hoogwaardige producten1-3 weken levertijdAchteraf betalenMaatwerk mogelijk

Aflevervoorwaarden

Aflevervoorwaarden

De volgende aflevervoorwaarden zijn van toepassing op producten die vallen onder zwaar transport

Met zwaar transport wordt het volgende bedoeld:

  • Kliko-ombouw
  • Bloembakken
  • Tuinsets/tafels/bankjes van steigerhout en eikenhout
  • Woonkamersets/tafels/bankjes van steigerhout en eikenhout
  • Maatwerk producten, zoals kasten, banken, tv-meubels, etc…

Onze producten worden geleverd vanuit ons bedrijf in Oud-Beijerland. De kosten voor zwaar transport varieert per provincie, de prijzen liggen tussen €39,00 en €99,00. Zodra het adres bij de bestelling wordt ingevoerd wordt ook de leveringskosten in het winkelmandje opgenomen.

1. Vlakke ondergrond
Onze ombouwen kunnen op vrijwel alle ondergronden worden geplaatst. Wij raden wel aan om de kliko ombouw te gebruiken op vlakke ondergronden, zoals tegels en asfalt. Ook op licht aflopende ondergronden is de ombouw goed te gebruiken. Twijfel je of de ondergrond geschikt is? Neem contact met ons op via info@robuustdesign.nl of telefonisch via +31 (0)85 043 54 18.

2. De doorgang
De kliko-ombouw wordt kant-en-klaar geleverd. Dat wil zeggen dat de ombouw in zijn geheel wordt afgeleverd en de doorgang van bijvoorbeeld een hek of poort minimaal 90 cm breed moet zijn, zodat de ombouw gemakkelijk naar binnen te rijden valt.

LET OP! Als de doorgang een deur betreft, zal deze ook nog enkele centimeters in beslag nemen. Zorg ervoor dat je deze ook meerekent tijdens het opmeten van de doorgang. Afhankelijk van de gekozen grootte, kan het zijn dat de ombouw een draai moet maken naar de (achter)tuin. Ook deze doorgang moet breed genoeg zijn. Het is niet mogelijk de kliko-ombouw te tillen over hekken of poorten. Twijfel je aan de doorgang? Stuur een foto van de situatie naar info@robuustdesign.nl, zodat wij kunnen beoordelen of het mogelijk is de kliko-ombouw op de juiste plaats af te leveren. Is er een breed pad aan de zijkant van het huis of komt de kliko-ombouw in de voortuin zonder obstakels? Dan hoef je geen contact op te nemen.

Garantie

Robuust Design geeft 1 jaar garantie op het hang- en sluitwerk, bouwkundige gebreken van de kliko ombouw. Op de gasveren zit 6 maanden garantie. Beschadigingen door gebruik, vlekken/vuil en slijtage vallen niet onder de garantie. Ondanks dat onze producten met de meest hoogwaardige beits en door vakkundigheid worden gemaakt blijft het een houtproduct wat nooit helemaal onderhoudsvrij is. Met de juiste behandeling van ons product gaat ons product jaren mee. Wij raden u aan om de ombouw regelmatig schoon te maken met een biologische groene zeep waardoor vuil niet voor problemen kan zorgen op het hout.